Toestelfitness en eGym

ReMeDi is een medisch sportcenter met voor ieder wat wils. Je kan bij ons trainen op de toestellen of met eGym. Bij ReMeDi vinden we het belangrijk dat dit onder begeleiding gebeurt en maken graag een schema op jouw maat om het optimale resultaat te bereiken.
Samen werken aan een nieuw begin
eGym toestelfitness

Jouw gepersonaliseerde eGym training

Weinig tijd om te sporten maar je wil toch op een efficiënte manier aan je conditie en gezondheid werken? Dan is eGym de ideale oplossing! Met behulp van onze eGym-cirkel kan je in relatief korte maar toch intense en resultaatgerichte sessies sporten.

Wat is eGym?

De eGym-cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Op die manier heb je geen last van wachttijden en je voorkomt ook dat het saai wordt!

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.

Display van applicatie eGym
eGym toestelfitness display

Waarom eGym?

  • Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart
  • Effectieve training, 2x 30 minuten per week
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
  • Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat
  • Fit en vitaal in 30 minuten
Met eGym heb je continu een trainer bij de hand. Je kan op ieder moment je voortgang bekijken aan de hand van de bijhorende app, te downloaden in de App Store of via Google Play.