Kinesitherapie en revalidatie

Op zoek naar professionele en medisch onderbouwde begeleiding tijdens je revalidatie? De experts van medisch centrum ReMeDi helpen je graag verder!

Samen werken aan een nieuw begin
Revalidatietherapie schouder

Jouw revalidatiecentrum in Aalst

ReMeDi is een revalidatiecentrum waar zowel jong als oud terecht kan. Wij helpen je graag met allerlei spier- of gewrichtsklachten, (sport)blessures of algemene revalidatie.

Tijdens dat revalidatieproces word je geholpen door Kevin, gelicentieerd kinesitherapeut en tevens zaakvoerder van ReMeDi.

Een greep uit Kevin’s expertise

  • Conventionele kinesitherapie met specialisatie in sport en orthopedie
  • Algemene kinesitherapie (ademhalingsproblematieken, cardio-vasculaire kinesitherapie, orthopedische chirurgie...)

  • Bracing / taping / core-training / sportblessures

  • Rugscholing / ergonomie

Kinesitherapie rug

Revalidatie op jouw tempo

Daarnaast biedt ReMeDi ook aangepaste trainingsschema’s en voedingsadvies aan zodat je persoonlijk en individueel begeleid wordt tijdens je revalidatie.

Het enige wat jij nog moet doen, is een afspraak maken. In een start-up formule kan je een weekje testen en eventueel een gesprek met de kinesitherapeut vastleggen om samen de krachtlijnen uit te zetten. Afhankelijk van waarvoor je wenst langs te komen, word je daarna met de juiste persoon verbonden. Samen met hem/haar overloop je in alle discretie je medische of sportieve doeleinden en de weg die je daarvoor wil inslaan.

Vervolgens stippelen we een plan uit, eventueel met een aangepast trainingsschema dat je zowel thuis als bij ReMeDi regelmatig zal kunnen opvolgen. Klaar om er in te vliegen?


Samen werken aan een nieuw begin

Een afspraak maken bij onze kinesitherapeut?

Na enkele jaren als kinesitherapeut in het OLV Aalst heeft Kevin de stap gezet naar een eigen zaak. Hij is het eerste aanspreekpunt voor al jouw vragen en is tevens de zaakvoerder van ReMeDi center.

Contacteer Kevin