Huidtherapie

De endermologie®-techniek is een aangename, niet-invasieve, niet-agressieve en veilige manier om gebruik te maken van het natuurlijke potentieel van de huid.

Samen werken aan een nieuw begin

LPG Endermologie®

 

Bij LPG Endermologie® wordt de huid op een slimme manier gestimuleerd. Zo is de huid in staat om ongelooflijke transformaties te ondergaan: de productie van jeugdigheidsstoffen versnellen voor een stevigere huid, de procedure voor de afvoer van vetcellen activeren om het silhouet te verfijnen, vloeistofuitwisselingen opnieuw op gang brengen voor een diepe detoxwerking,…

Behandelingen

Lichaamsbehandelingen zijn vooral gefocust op het gladstrijken van cellulite, de huid verstevigen, vetten afbreken en zware benen behandelen.

Bij het gelaat wordt er gewerkt aan anti-aging, hierbij wordt aandacht geschonken aan het wegwerken van rimpels, het verhelderen van de teint en het verstevigen van de huidstructuur.

Gelaatsverzorgingen

De klassieke gelaatsverzorgingen worden ook aangeboden. Deze gebeuren steeds met de producten die het best passen bij elke unieke huid. Met oog op duurzame producten die ook nog eens enorm voedend zijn voor de huid is dit het ideale me-time-momentje!

Een afspraak maken bij onze huidtherapeute?

Contacteer Caro